Quiz en Spelshow: Corona Quiz

Corona Quiz

Als je op zoek bent naar een leuke en informatieve manier om Amsterdam te verkennen, dan is de Amsterdam Quiz op eigen locatie met een quizmaster de perfecte optie. Deze quiz is ideaal voor groepen die op zoek zijn naar een gezellige activiteit over Amsterdam.

Dé Quiz over Amsterdam

Bij de Amsterdam Quiz op eigen locatie komt er een ervaren quizmaster naar jouw locatie om de quiz te begeleiden. De quizmaster zal je door de quiz heen leiden en je vertellen over de verschillende bezienswaardigheden, de geschiedenis van de stad, maar ook leuke weetjes vertellen. Dit maakt de quiz niet alleen leuk, maar ook erg educatief.

WIST JIJ DAT???
Amsterdam heeft meer fietsen dan inwoners. Er zijn meer dan 880.000 fietsen in de stad, terwijl het inwoneraantal iets meer dan 800.000 bedraagt.
WIST JIJ DAT???
Amsterdam heeft meer fietsen dan inwoners. Er zijn meer dan 880.000 fietsen in de stad, terwijl het inwoneraantal iets meer dan 800.000 bedraagt.
WIST JIJ DAT???
Het Anne Frank Huis in Amsterdam is een van de best bezochte attracties van de stad. Jaarlijks bezoeken meer dan 1,3 miljoen mensen het huis waar Anne Frank tijdens de Tweede Wereldoorlog ondergedoken zat.
WIST JIJ DAT???
De Westerkerk, een van de bekendste kerken in Amsterdam, is de hoogste kerk in de stad en heeft een torenspits van bijna 85 meter hoog. De kerk werd gebouwd in de 17e eeuw en was een van de favoriete kerken van Rembrandt van Rijn, die vlakbij woonde.
Previous slide
Next slide

Daverende Amsterdam quiz op eigen locatie

De Amsterdam Quiz op eigen locatie bestaat uit verschillende rondes, waarbij je vragen krijgt over Amsterdam en haar geschiedenis. De quiz is zo opgesteld dat het voor iedereen leuk is om mee te doen, of je nu een echte Amsterdammer bent of een toerist die de stad voor het eerst bezoekt.

Het is mogelijk om deze Amsterdam Quiz op maat te maken, zodat het perfect past bij jouw groep, bedrijf en interesses. Zo kan de quiz bijvoorbeeld worden aangepast aan het thema van je bedrijfsevenement of de interesses van je vriendengroep waarbij je een unieke ervaring beleeft!

Een Amsterdam Quiz op eigen locatie is niet alleen leuk, maar ook heel praktisch. Je hoeft geen tickets te kopen of ergens naartoe te reizen. De quizmaster komt naar jouw locatie, of dat nu een kantoor, hotel of café is. Zo kun je de quiz makkelijk integreren in je programma en hoef je geen kostbare tijd te verspillen met reizen.

Al met al is de Amsterdam Quiz met een quizmaster een perfecte activiteit voor groepen die op zoek zijn naar een leuke en educatieve manier om Amsterdam te ontdekken. Of je nu een bedrijfsuitje organiseert of een dagje uit met vrienden, de Amsterdam Quiz zal zeker een onvergetelijke ervaring bieden.

Liever een quiz met een ander thema?

Kijk dan ook eens naar de Company Quiz, de Film Quiz of de hilarische ‘Ren je Rot’
Of klik hier voor een overzicht van alle mogelijke quizzen.

Deze Corona Quiz is inclusief:

Zij hebben de Amsterdam Quiz al meegespeeld ...

Frans de quizmaster is een echte Amsterdammer en zijn enthousiasme over dit onderwerp is fantastisch om te zien. We hebben QuizMasters ingehuurd bij ons bedrijf en we hebben enorm gelachen. De competitie is groot!

Ik heb onlangs de Amsterdam Quiz gespeeld en ik kan zeggen dat het een geweldige ervaring was! Het was een leuke en informatieve manier om meer te weten te komen over de geschiedenis en cultuur van Amsterdam. Frans bedankt voor de gezellige middag namens ons hele zorgteam!

Als echte Amsterdammer heb ik genoten van de leuke quizvragen en muziekjes die quizmaster Frans ons liet zien en horen. Uiteraard weet ik veel van Amsterdam maar heb toch ook nog dingen bijgeleerd. Geweldig, ik wacht op de volgende versie en doe zeker weer mee.


We hebben als eerste de Amsterdam Quiz gespeeld op onze smartphone. Dus op het grote scherm de vragen en foto's en filmpjes bekijken en dan op je eigen smartphone de antwoorden aangeven of intikken. Als techno liefhebber heb ik hiervan genoten. Hoewel ik in Lelystad ben geboren en al jaren in Amsterdam woon is de Amsterdam Quiz een aanrader. Top Frans.

Corona Quiz

Welkom bij onze quiz over het coronavirus! Deze quiz is ontworpen om uw kennis over de COVID-19-pandemie te testen en uw begrip van de maatregelen die zijn genomen om de verspreiding van het virus te beperken, te verbeteren. Met vragen over de oorsprong van het virus, de symptomen, preventiemaatregelen, vaccinaties en meer, zal deze quiz uw kennis uitdagen en u helpen om meer te leren over dit virus dat de wereld heeft veranderd. Of u nu een expert bent op dit gebied of gewoon geïnteresseerd bent in het onderwerp, deze quiz biedt een leuke en uitdagende manier om uw kennis te testen. Veel succes en laten we beginnen!

Deze Corona Quiz is inclusief:

Interesse in deze Corona Quiz?

We leggen u graag uit wat deze Corona Quiz zo leuk maakt! Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Al onze leuke quizzen

Deze Corona Quiz is inclusief: