Quiz en Spelshow: Pub Quiz

Pub Quiz

Als je op zoek bent naar een leuke en informatieve manier om Amsterdam te verkennen, dan is de Amsterdam Quiz op eigen locatie met een quizmaster de perfecte optie. Deze quiz is ideaal voor groepen die op zoek zijn naar een gezellige activiteit over Amsterdam.

Dé Quiz over Amsterdam

Bij de Amsterdam Quiz op eigen locatie komt er een ervaren quizmaster naar jouw locatie om de quiz te begeleiden. De quizmaster zal je door de quiz heen leiden en je vertellen over de verschillende bezienswaardigheden, de geschiedenis van de stad, maar ook leuke weetjes vertellen. Dit maakt de quiz niet alleen leuk, maar ook erg educatief.

WIST JIJ DAT???
Amsterdam heeft meer fietsen dan inwoners. Er zijn meer dan 880.000 fietsen in de stad, terwijl het inwoneraantal iets meer dan 800.000 bedraagt.
WIST JIJ DAT???
Amsterdam heeft meer fietsen dan inwoners. Er zijn meer dan 880.000 fietsen in de stad, terwijl het inwoneraantal iets meer dan 800.000 bedraagt.
WIST JIJ DAT???
Het Anne Frank Huis in Amsterdam is een van de best bezochte attracties van de stad. Jaarlijks bezoeken meer dan 1,3 miljoen mensen het huis waar Anne Frank tijdens de Tweede Wereldoorlog ondergedoken zat.
WIST JIJ DAT???
De Westerkerk, een van de bekendste kerken in Amsterdam, is de hoogste kerk in de stad en heeft een torenspits van bijna 85 meter hoog. De kerk werd gebouwd in de 17e eeuw en was een van de favoriete kerken van Rembrandt van Rijn, die vlakbij woonde.
Previous slide
Next slide

Daverende Amsterdam quiz op eigen locatie

De Amsterdam Quiz op eigen locatie bestaat uit verschillende rondes, waarbij je vragen krijgt over Amsterdam en haar geschiedenis. De quiz is zo opgesteld dat het voor iedereen leuk is om mee te doen, of je nu een echte Amsterdammer bent of een toerist die de stad voor het eerst bezoekt.

Het is mogelijk om deze Amsterdam Quiz op maat te maken, zodat het perfect past bij jouw groep, bedrijf en interesses. Zo kan de quiz bijvoorbeeld worden aangepast aan het thema van je bedrijfsevenement of de interesses van je vriendengroep waarbij je een unieke ervaring beleeft!

Een Amsterdam Quiz op eigen locatie is niet alleen leuk, maar ook heel praktisch. Je hoeft geen tickets te kopen of ergens naartoe te reizen. De quizmaster komt naar jouw locatie, of dat nu een kantoor, hotel of café is. Zo kun je de quiz makkelijk integreren in je programma en hoef je geen kostbare tijd te verspillen met reizen.

Al met al is de Amsterdam Quiz met een quizmaster een perfecte activiteit voor groepen die op zoek zijn naar een leuke en educatieve manier om Amsterdam te ontdekken. Of je nu een bedrijfsuitje organiseert of een dagje uit met vrienden, de Amsterdam Quiz zal zeker een onvergetelijke ervaring bieden.

Liever een quiz met een ander thema?

Kijk dan ook eens naar de Company Quiz, de Film Quiz of de hilarische ‘Ren je Rot’
Of klik hier voor een overzicht van alle mogelijke quizzen.

Deze Pub Quiz is inclusief:

Zij hebben de Amsterdam Quiz al meegespeeld ...

Frans de quizmaster is een echte Amsterdammer en zijn enthousiasme over dit onderwerp is fantastisch om te zien. We hebben QuizMasters ingehuurd bij ons bedrijf en we hebben enorm gelachen. De competitie is groot!

Ik heb onlangs de Amsterdam Quiz gespeeld en ik kan zeggen dat het een geweldige ervaring was! Het was een leuke en informatieve manier om meer te weten te komen over de geschiedenis en cultuur van Amsterdam. Frans bedankt voor de gezellige middag namens ons hele zorgteam!

Als echte Amsterdammer heb ik genoten van de leuke quizvragen en muziekjes die quizmaster Frans ons liet zien en horen. Uiteraard weet ik veel van Amsterdam maar heb toch ook nog dingen bijgeleerd. Geweldig, ik wacht op de volgende versie en doe zeker weer mee.


We hebben als eerste de Amsterdam Quiz gespeeld op onze smartphone. Dus op het grote scherm de vragen en foto's en filmpjes bekijken en dan op je eigen smartphone de antwoorden aangeven of intikken. Als techno liefhebber heb ik hiervan genoten. Hoewel ik in Lelystad ben geboren en al jaren in Amsterdam woon is de Amsterdam Quiz een aanrader. Top Frans.

Holland Quiz

‘Ik hou van Holland, landje aan de Zuiderzee’ met haar molens, klompen en haringen. Zo ziet de buitenlander Nederland nog dikwijls. Maar in Holland is veel meer te beleven, te zien en te ontdekken ook voor de Hollander zelf. Want wat weet je van wereldvermaarde waterwerken die ons land droog houden of de Hollandse bedrijven die wereldwijd tot de top behoren. Of onze mooie wereldberoemde meesterwerken op schildergebied, of de Hollandse bloembollen die wereldwijd verspreidt worden. Wat weet je b.v. van onze marine en onderzeeboot klasses die niet onderdoen voor de grote mogendheden. Welnu daar gaat deze leuke quiz over, een quiz die weken later nog op de werkvloer wordt besproken.

De Holland Quiz is inclusief

Mogen wij u een voorstel doen?

We kunnen helaas niet de volledige sfeer vangen op 1 pagina. Daarom zouden we u graag een voorstel willen doen en u ons enthousiasme laten meemaken.

Interesse in deze Pub Quiz?

We leggen u graag uit wat deze Pub Quiz zo leuk maakt! Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Al onze leuke quizzen

Deze Pub Quiz is inclusief: