Spelshows

De leukste spelshows voor ieder gezelschap

Speel met je collega's of vrienden één van de daverende spelshows.

Spelshows zijn 

Kies uit één van de onderstaande quizzen, onze redactie heeft de vragen zorgvuldig gekozen. Mochten deze thema’s toch niet zijn wat je zoekt, dan kan er ook en customized quiz worden samengesteld.

Onze spelshows zijn altijd inclusief:

Zie hier de 9 meest gespeelde spelshows

Spelshows zijn er tegenwoordig in vele soorten, genres, varianten en gradaties. Bij de ene kan een individuele speler een leuke prijs winnen, bij de andere kan iedereen in in de zaal meespelen en weer anderen zijn puur voor vermaak gemaakt. Deze Spelshow pagina biedt een overzicht van de leukste spelshows die wij verzorgen voor bedrijven op eigen locatie of elders.

Ren Je Rot

Het populairste televisie-spelletje ‘van toen’ komt naar je toe. Een geweldig initiatief van de bekende presentator/zanger Bart Bosch om de oude tijden weer te laten herleven doormiddel van een geweldig oud concept maar dan in een nieuw jasje. Het feest der herkenning! Iedereen zal de kreet ‘REN JE ROT’ weer mee brullen tijdens dit hilarische spel dat door de vragen aan te passen geschikt is voor elk thema en elk feest.

Dit spel kan gespeeld met groepen van 20 tot 40 spelers, verdeeld in 2 groepen. Op de ‘Wie’ kaarten staan namen van bekenden die de andere groep met woorden moet raden. Op de ‘Wat’ kaarten speelt de deelnemer een specifieke situatie. Op de ‘Waar’ kaarten moet de deelnemer een bepaalde plaats uitbeelden en met de ‘Hoe’ kaarten wordt een situatie uitgebeeld, b.v. koude, haast, angst etc.  uitgebeeld. Een spectaculair spel voor iedere leeftijd.

Niemand weet precies hoeveel films hij/zij in haar leven heeft gezien. Maar er blijft onbewust veel hangen waardoor de leuke vragen van de Film Quiz niet echt moeilijk te beantwoorden zijn. De vragen gaan over acteurs, regisseurs, over locaties en over films zelf.

De Prijs Is Het Bewijs

De voetbal Quiz neemt je mee naar hoogte- en dieptepunten van het voetbal. Maar vooral schitterende wedstrijden, doelpunten, analyses, mooie doelpunten en natuurlijk het Nederlands elftal. Of je nu gek bent op voetbal of niet deze quiz mag je echt niet missen.

De Lopende Band

In de wereld Quiz wordt aandacht besteed aan de leuke dingen die moeder natuur ons heeft gebracht. Maar kunnen we haar een handje helpen met het klimaatprobleem en de opwarming. Hierover veel vragen die leuk en leerzaam zijn voor ons allen, speel mee!

Mijn Verhaal

Van Cleopatra tot Wilhelmina, van schilders als Rembrandt tot Herman Brood, van het interbellum tot de Corona crisis, alles is bijna geschiedenis. Er wordt bij de Geschiedenis Quiz een beroep gedaan op je geheugen van vroeger tot onlangs, echt een aanrader.

Hou Je Aan Je Woord

“I’ll gone make you an offer you can’t refuse”, één van de legendarische uitspraken in de Amerikaanse misdaad. Maar zeker ook de Nederlandse Poldermaffia en Mocromaffia komen uitgebreid aan bod. Met beelden uit die tijd belooft dit een misdadig goed Quiz spektakel te worden.

Binnen De Minuut

In de dierenquiz komen veel soorten dieren aan bod, van gevleugelde tot ééncellige, van prooidieren tot roofdieren, van vachtdieren tot ongewervelden en van insekten tot aan huisdieren. Maar ook van Louis Vuitton Maltezers tot aan de Colombiaanse straathond.

Valse Bingo

De TV QUIZ gaat ook over presentatoren, actualiteiten rubrieken, journaals en de diverse commerciële zenders en publieke omroepen. Oude en nieuwe beelden wisselen elkaar af, het is een quiz met een lach en een traan, en geschikt voor alle leeftijden.

Wie Ben Je?

Hoeveel caloriën bevat een Big Mac, wat doet de NVWA? En Hoeveel appelrassen ken je of wat is het verschil tussen tafou en tahou? En wist je dat de Japanse kogelvis – mits niet goed bereid – absoluut  dodelijk is. Deze en andere vragen kun je verwachten in de Eten & Drinken Quiz. Maar ook informatie over vitaminen, koolhydraten, topkoks en fast food. Van souflaki tot aan Baklava, van groene kool tot aan rode poon, van speculaas tot aan gebakken rijst en van spekkoek tot aan een kwartelei. Kortom bij het spelen van deze quiz loopt het water je letterlijk uit de mond.

Ik Heb Nog Nooit ...

De Company Quiz, ook wel de Bedrijfsquiz genoemd, is een beetje een vreemde eend in de bijt. Want de vele algemene vragen worden gelardeerd met specifieke vragen over het bedrijf alwaar de quiz voor bedoeld is en gespeeld wordt. Dit kunnen vragen zijn over de geschiedenis van het bedrijf, de oprichters, de producten of diensten, de prijzen of waar een product uit bestaat en waaraan het moet voldoen, of de eventuele vestigingsplaatsen van het bedrijf. Het leuke hierbij is dat vestigingen of afdelingen tegen elkaar kunnen spelen.

Deze Quiz der Quizzen is een combinatie van de overige 11 quizzen die Party Time Events presenteert. We springen met de Combinatie Quiz van de hak op de tak en er is soms geen touw aan vast te knopen. Dat maakt het wel erg leuk maar ook verwarrend en het vergt veel concentratie om iedere vraag goed te kunnen beantwoorden. Maar het verrassende is dat iedereen juist goed scoort door de verscheiden-heid aan vragen. Bij de Combinatie Quiz zijn ook zgn. waar/niet waar vragen waardoor je altijd 50% kans hebt op het goede antwoord.