Quiz en Spelshow: Amsterdam Quiz

Amsterdam Quiz

Als je op zoek bent naar een leuke en informatieve manier om Amsterdam te verkennen, dan is de Amsterdam Quiz op eigen locatie met een quizmaster de perfecte optie. Deze quiz is ideaal voor groepen die op zoek zijn naar een gezellige activiteit over Amsterdam.

Dé Quiz over Amsterdam

Bij de Amsterdam Quiz op eigen locatie komt er een ervaren quizmaster naar jouw locatie om de quiz te begeleiden. De quizmaster zal je door de quiz heen leiden en je vertellen over de verschillende bezienswaardigheden, de geschiedenis van de stad, maar ook leuke weetjes vertellen. Dit maakt de quiz niet alleen leuk, maar ook erg educatief.

WIST JIJ DAT???
Amsterdam meer fietsen heeft dan inwoners. Er zijn meer dan 880.000 fietsen in de stad.
WIST JIJ DAT???
Amsterdam 180 nationaliteiten heeft, 75 verschillende musea telt en 216 trams heeft rijden.
WIST JIJ DAT???
Het Anne Frank Huis in Amsterdam is een van de best bezochte attracties van de stad is. Jaarlijks bezoeken meer dan 1,3 miljoen mensen het onderduikadres.
WIST JIJ DAT???
De Westerkerk, een van de bekendste kerken in Amsterdam is en tevens de hoogste kerk in de stad en heeft een torenspits van bijna 85 meter hoog.
Previous slide
Next slide

Daverende Amsterdam quiz op eigen locatie

De Amsterdam Quiz op eigen locatie bestaat uit verschillende rondes, waarbij je vragen krijgt over Amsterdam en haar geschiedenis. De quiz is zo opgesteld dat het voor iedereen leuk is om mee te doen, of je nu een echte Amsterdammer bent of een toerist die de stad voor het eerst bezoekt.

Het is mogelijk om deze Amsterdam Quiz op maat te maken, zodat het perfect past bij jouw groep, bedrijf en interesses. Zo kan de quiz bijvoorbeeld worden aangepast aan het thema van je bedrijfsevenement of de interesses van je vriendengroep waarbij je een unieke ervaring beleeft!

Een Amsterdam Quiz op eigen locatie is niet alleen leuk, maar ook heel praktisch. Je hoeft geen tickets te kopen of ergens naartoe te reizen. De quizmaster komt naar jouw locatie, of dat nu een kantoor, hotel of café is. Zo kun je de quiz makkelijk integreren in je programma en hoef je geen kostbare tijd te verspillen met reizen.

Al met al is de Amsterdam Quiz met een quizmaster een perfecte activiteit voor groepen die op zoek zijn naar een leuke en educatieve manier om Amsterdam te ontdekken. Of je nu een bedrijfsuitje organiseert of een dagje uit met vrienden, de Amsterdam Quiz zal zeker een onvergetelijke ervaring bieden.

Liever een quiz met een ander thema?

Kijk dan ook eens naar de Company Quiz, de Film Quiz of de hilarische ‘Ren je Rot’
Of klik hier voor een overzicht van alle mogelijke quizzen.

Deze Amsterdam Quiz is inclusief:

Zij hebben de Amsterdam Quiz al meegespeeld ...

Ik heb onlangs de Amsterdam Quiz gespeeld en ik kan zeggen dat het een geweldige ervaring was! Het was een leuke en informatieve manier om meer te weten te komen over de geschiedenis en cultuur van Amsterdam. Bedankt voor de gezellige middag namens ons hele zorgteam!

Als echte Amsterdammer heb ik genoten van de leuke quizvragen en muziekjes die quizmaster ons liet zien en horen. Uiteraard weet ik veel van Amsterdam maar heb toch ook nog dingen bijgeleerd. Geweldig, ik wacht op de volgende versie en doe zeker weer mee.

De quizmaster is een echte Amsterdammer en zijn enthousiasme over dit onderwerp is fantastisch om te zien. We hebben Quiz Masters ingehuurd bij ons bedrijf en we hebben enorm gelachen. De competitie was groot!


We hebben als eerste de Amsterdam Quiz gespeeld op onze smartphone. Dus op het grote scherm de vragen en foto's en filmpjes bekijken en dan op je eigen smartphone de antwoorden aangeven of intikken. Als techno liefhebber heb ik hiervan genoten. Hoewel ik in Lelystad ben geboren en al jaren in Amsterdam woon is de Amsterdam Quiz een aanrader. Top Quiz Masters.

Interesse in deze Amsterdam Quiz?

We leggen u graag uit wat deze Amsterdam Quiz zo leuk maakt! Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Al onze leuke quizzen

Deze Amsterdam Quiz is inclusief: