Quiz en Spelshow: The Big Picture Quiz

The Big Picture Quiz

Bij The Big Picture gaat het erom dat je op iedere slide vier woorden ziet, in totaal plm. 20 slides. Bij iedere slide vul je een woord in waarvan je denkt dat er een verbintenis is van deze vier worden. Je ziet direct of dit juist is of niet. Na de 20 slides mag degene met de hoogste score in de finale een verbintenis tussen de door hem/haar gegeven antwoorden.

Het lijkt ingewikkeld daarom wordt er eerst een proefronde gespeeld. Je hoeft dus geen kennis van bepaalde onderwerpen te hebben maar wel verbanden zien tussen de woorden.

Verbanden leggen in The Big Picture Quiz op eigen locatie of elders

In The Big Picture Quiz komen dus per slide vier woorden in beeld. Een voorbeeld is:

– 7 Dwergen

– Slalom

– Dean Martin

– Zwarte piste

De overeenkomst hier is:

– Sneeuw (belangrijk is om het woord zonder lidwoorden in te tikken)

Liever een quiz met een ander thema?

Kijk dan ook eens naar de Company Quiz, de Film Quiz of de hilarische ‘Ren je Rot’
Of klik hier voor een overzicht van alle mogelijke quizzen.

Zij hebben The Big Picture Quiz al meegespeeld ...

Wat een geweldige quiz zonder dat je kennis hoeft te hebben van een specifiek onderwerp. Je moet wel scherp opletten en het woord goed spellen. Ik ben uiteindelijk tweede geworden maar heel leuk.

Als quizliefhebber kijk ik op TV vele quizzen waaronder ook het tijdelijke 'The Connection' Maar na deze 'Big Picture' gespeeld te hebben vond ik dit toch leuker. Natuurlijk omdat je meespeelt en de druk en plezier van je medespelers om je heen ervaart. Echt goed gedaan Quiz Masters.

Deze The Big Picture Quiz is inclusief:

Interesse in deze The Big Picture Quiz?

We leggen u graag uit wat deze The Big Picture Quiz zo leuk maakt! Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Al onze leuke quizzen

Deze The Big Picture Quiz is inclusief: