Quiz en Spelshow: Company Quiz

Company Quiz

De Company Quiz, ook wel Bedrijfsquiz genaamd, is zoals gezegd een vreemde eend in de bijt. Want in plaats van vooraf geprogrammeerde vragen en antwoorden is deze quiz iedere keer anders. Dit omdat de vragen en antwoorden over het bedrijf gaan waarvoor de quiz gespeeld wordt. Deze vragen kunnen gaan over de oorsprong en geschiedenis van een bedrijf, over de oprichters, de producten en diensten, over pricing etc. Deze kan natuurlijk individueel worden gespeeld maar ook kunnen filialen of afdelingen tegen elkaar spelen of zelfs de werknemers tegen het management. Met andere woorden dit wordt een spectaculaire en leerzame quiz voor velen.

Mede door de mogelijkheden van foto’s, video’s, muziek en geluid kunnen hier ook bestaande beelden uit het verleden en heden van een bedrijf worden vertoond. Ook een aankondiging of speech van de directeur aan het personeel kan onderdeel zijn van de quiz. Kortom genoeg mogelijkheden voorhanden om voor een bedrijf een op maat gemaakte quiz/spelshow te beleven.

Verder kunnen bedrijven natuurlijk ook hun (vaste) klanten laten meespelen en en passant nieuwe producten laten zien of introduceren.

WIST JIJ DAT???
Bavaria één van de oudste bedrijven is in Nederland. Het is opgericht in 1680.
WIST JIJ DAT???
Er in Nederland meer dan 47.310.000 m2 aan kantoorruimte is.
WIST JIJ DAT???
Er in 2021 meer dan 3482 bedrijfsongevallen zijn gemeld.
WIST JIJ DAT???
Dat er meer dan 103 Nederlandse bedrijven multinational zijn.
Previous slide
Next slide

Enerverende Company Quiz op eigen locatie.

Ieder bedrijf heeft haar eigen producten, diensten, geschiedenis, experts, personeel in dienst die gezamenlijk het bedrijf dagelijks laten bestaan en besturen. Het maakt niet uit wat voor soort bedrijf het is, ieder bedrijf heeft haar eigen cultuur. Speciaal voor bedrijven die een Quiz willen met uitsluitend vragen over het bedrijf en diensten daar is de Company Quiz voor bedoeld. Men kan hierbij individueel spelen maar ook filialen, afdelingen, vestigingen kunnen het tegen elkaar opnemen. Een extra mogelijkheid is om ook de personeelsleden te testen op product kennis, pricing etc. Uiteraard anoniem omdat dit onder privacywet valt.

Liever een quiz met een ander thema?

Kijk dan ook eens naar de Company Quiz, de Film Quiz of de hilarische ‘Ren je Rot’
Of klik hier voor een overzicht van alle mogelijke quizzen.

Deze Company Quiz is inclusief:

Zij hebben de Company Quiz al meegespeeld ...

Bij ons op het bedrijf is altijd veel humor. Maar tijdens de Company Quiz, die alleen ging over ons bedrijf, hebben we als werknemers het management verslagen met goede antwoorden. Een grotere pret hadden we in tijden niet gehad. En het management nam het sportief op, sterker nog, ik denk dat ze ons hierdoor meer zijn gaan waarderen. Ja, de dagelijkse kennis ligt toch op de werkvloer.

Ons bedrijf verkoopt kleding in Nederland via meerdere vestigingen. Het leuke aan de Company Quiz was dat de diverse filialen tegen elkaar mochten strijden. Iedereen zette zijn beste beentje voor en uiteindelijk zijn 2 vestigingen die de winnaars waren met hetzelfde aantal punten. Daar kwam een extra finale vraag en wij hebben gewonnen. Was een zeer leuke ervaring en ook omdat je de collega's op een andere manier leert kennen.

Interesse in deze Company Quiz?

We leggen u graag uit wat deze Company Quiz zo leuk maakt! Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Al onze leuke quizzen

Deze Company Quiz is inclusief: