Quiz en Spelshow: Combinatie Quiz

Combinatie Quiz

In de Combinatie Quiz komen vragen uit alle quizzen van QUIZ-MASTERS tezamen. Met andere woorden: vragen over politiek, dieren, geschiedenis, Amsterdam en veel meer passeren de revue. Zie het een beetje als een algemene kennis quiz waar je van alle markten thuis moet zijn. Dus niet getreurd, je hoeft geen expert te zijn op een bepaald gebied maar als je van alles een beetje op de hoogte bent kom je heel ver.

Dus de vragen kunnen gaan over Automobielen, Amsterdam, Dieren, Economie, Eten & Drinken, Films, Geschiedenis, Holland, Politiek, Literatuur, Misdaad, TV, Voetbal, De wereld en nog veel meer. Dus voor ieder wat wils.

WIST JIJ DAT???
Een poes 8 á 9 weken zwanger is.
WIST JIJ DAT???
De plastic soep in de Grote Oceaan 30 keer de oppervlakte heeft van Nederland.
WIST JIJ DAT???
De film The Godfather 2 jaar op de plank heeft gelegen omdat investeerders er geen geld in wilden stoppen.
WIST JIJ DAT???
Het Amsterdam-Rijn Kanaal ontworpen is door Anton Mussert.
Previous slide
Next slide

Deze Combinatie Quiz is inclusief:

Zij hebben de Combinatie Quiz al meegespeeld ...

Wat wij als deelnemers aan de Combinatie Quiz het leukst vonden waren de vragen over de meest uiteenlopende onderwerpen. We hoefden dus niet kennis te hebben over een bepaald onderwerp of thema maar vanwege de verscheidenheid aan vragen wist bij ons iedereen wel wat. Mooi bedacht en gepresenteerd.

Onze personeelsvereniging vroeg ons welke quiz we wilden spelen. Uiteindelijk hebben we unaniem voor de Combinatie Quiz gekozen. Gelukkig want de schare aan verschillende vragen waren dusdanig hilarisch en buiten het lachen, gieren, brullen kwam ook vaak 'Oh ja, natuurlijk!' naar boven. We zijn nu van plan om ieder kwartaal Quiz Masters in te huren om een nieuwe versie van deze leuke quiz.

Combinatie Quiz

Deze ‘Mother of all Quizzes’ is een combinatie van de overige één van de vele quizzen die Quiz Masters presenteert. We springen met de Combinatie Quiz van de hak op de tak en er is soms geen touw aan vast te knopen. De Combinatie Quiz bestaat uit rekenvragen, flauwe vragen, moeilijke vragen, makkelijke vragen en anagrammen. Dat maakt het wel erg leuk maar ook verwarrend en het vergt veel concentratie om iedere vraag goed te kunnen beantwoorden. Maar het verrassende is dat iedereen juist goed scoort door de verscheidenheid aan vragen.

Interesse in deze Combinatie Quiz?

We leggen u graag uit wat deze Combinatie Quiz zo leuk maakt! Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Al onze leuke quizzen

Deze Combinatie Quiz is inclusief: